Leasa eller prenumerera på bil – det är frågan!

Snygg bil

Låna pengar till sin bil

Att låna pengar är ett ständigt gissel.  Och när man blir äldre är det så definitivt med bil att man inte kan ta sig någonstans om man inte har en. Lokaltrafiken kan bli för svår med alla människor och trängsel och något annat sätt är svårt. Att skaffa en bil kan dock vara svårt, speciellt om man är pensionär, men även innan också. Att få ett lån när man är cirka 55 eller 60+ är mycket svårt då det är i princip omöjligt eftersom man inte har tid att betala av det. Du kan däremot ta ett förmånligt billån hos Advisa.

Efterlängtade bilen är här

Det finns många sätt och genvägar till att få råd med sin efterlängtade bil. Bland annat så kan du låna hos banken. Du kan låna hos en bilhandlare samt på bostaden men även leasa den. Att leasa är ett bra sätt att hyra en bil på lång sikt istället för att köpa den och ha alla omkostnader. På det sättet kan du också få en lite bättre bil än vad du kanske hade köpt. Det kan vara bra om du ska göra lite längre resor, eller om du kanske till och med har barn. En stor bil är alltid bra.

Lockar den yngre föraren

Leasing är något som lockar den lite yngre publiken som gärna också bor i de lite större städerna. Mycket kan det bero på att standarden världen över har gått upp och att när bilar finns tillgängliga att hyra under längre tider så gör folk gärna det. Det är inte heller helt ovanligt att prenumerera på en bil. Det är ett ytterligare sätt att få tag på en bil på ett billigare sätt. Med en splitterny bil och en fast månadskostnad där allt ingår så är det perfekt för den som exempelvis har barn eller vill använda den till större inköp eller liknande.

Fördelar med att leasa eller prenumerera:

  • Det är billigare
  • Man slipper en massa omkostnader
  • Du kan välja en bil du kanske inte skulle välja om du köpte den